VEZETŐI EXIT TERVEZÉS

Egy felső vezető távozása a cégtől mindig felborzolja a kedélyeket bármilyen okból kifolyólag is történik az. Éppen ezért elengedhetetlen a profi felkészülés és megfelelő kommunikáció mind az előkészítési szakaszban, mind maga a távozási folyamat alatt. A vezetői exit tervezése (Leadership exit design – LED) során a vállalat belső és külső kommunikációján túl az emberi oldalra is kötelező oda figyelni, hiszen ez egy hatalmas változás a vezető szakmai életében, ami az egész emberre és jövőjére kihat.

Az, hogy a vezető a cégtől való távozást emberileg hogyan éli meg, hogyan éli túl, az nem lehet közömbös a vállalat számára sem. A szervezet EQ szintjét tükrözi, és a szervezeti kultúráról is mindent elmond, hogyan kezelik ezt a helyzetet. Egyidejűleg az új vezetők bevonzását is befolyásolja az, ahogyan a vállalat a vezetői exiteket kidolgozza és lebonyolítja.

Mi ehhez nyújtunk támogatást.
 

KINEK AJÁNLJUK?

Vállalatvezetőknek, okos vállalatoknak.

A gyorsan pergő és változó világban nagy nyomás alatt teljesítenek a vezetők. Ennek következtében könnyebben bekövetkezik a kiégés vagy folyamatos fásultsághoz vezető energia csökkenés. Ebben a helyzetben a vezető lehet, hogy önként dönt távozásáról, de közös döntés alapján is felállíthatják székéből. Másik, de szintén gyakori helyzet, ha egy vezető önmegvalósítása érdekében vált pályát.

Mindegyik esetben humánus és elegáns döntés, ha a vállalat egy távozási program összeállításával támogatja a váltást. Ez a fajta gondoskodás ráadásul nem csak egy emberrel tesz jót, hanem a cég érdekében is erősíti a többiekben, a cégnél maradókban is azt az érzést, hogy egy jó munkáltatónál, gondoskodó munkahelyen dolgoznak a továbbiakban is.
 

MI TÖRTÉNIK A PROGRAMON?

Csapatunk összetételében minden területet lefed, ami egy sikeres, sérülésmentes exithez kell. Csapatunk, mely mind a tervezést elvégzi, majd a folyamat lebonyolítása során a szükséges támogatást nyújtja egy tapasztalt fejvadászból, egy start-upok területén is jártas kommunikációs szakértőből, egy multinacionális vállaltnál dolgozó vezetőből, aki járt már hasonló cipőben és tapasztalatait könyv formájában is megjelentette, valamint és egy örök vállalkozó executive coachból. Nem mellesleg mindenki a 45+ korosztály tagja.

Ezzel a tudással csapatunk komplex módon tud a távozó vezetőre figyelni és támogatni őt megváltozott helyzetében, segíteni, hogy pozitív élményként élje meg ezt a bizonytalanságokkal, de egyben új lehetőségekkel teli időszakot.
 

MENNYIBE KERÜL?

Megbízónk lehet a vezető, vagy a vállalat, programunkat rugalmasan alakítjuk az egyén és a vállalat igényei szerint, az egyén és a vállalat sikere érdekében.

A „Vezetői exit tervezés” programunk díja: 400.000 Ft. + Áfa./ fő.
 

ÉRDEKEL

Ha érdeklődik programunk iránt, kérjük, hívja Nagy Barbara kolléganőnket a + (36)20 967 7773 telefonszámon. Amennyiben igényli, hogy Barbara előre felkészülhessen „Önből”az Önnel folytatott beszélgetésre, úgy kérjük, töltse ki az alábbi linken található rövid kérdőívet, és küldje el nekünk: ebben az esetben az elküldést követő 48 órán belül jelentkezünk Önnél.


Jelentkezési lap kitöltése