VAN EGY FEJLESZTENDŐ VÁLLALKOZÁSOM

KINEK AJÁNLJUK?

Önnek,

  • ha tudja, mit szeretne, de hiányzó szaktudás, kompetenciák akadályozzák vállalkozásának fejlődését;
  • ha úgy érzi, egy kicsit irányt tévesztett, és vállalkozásának újratervezésre, vagy új fejlődési stratégiára lenne szüksége;
  • ha meglévő vállalkozásához új társakat keres.

 

MI TÖRTÉNIK A PROGRAMON?

Egyedül sohasem kellemes szembesülni saját vállalkozásunk problémáival, ezért a program első részében Ön tanácsadónkkal folytatott két személyes konzultáció keretében újra megismerkedhet saját vállalkozásával. Egy független, külső szemlélővel együtt veszi végig az eredeti üzleti ötletet, az arra épített vállalkozást, a cég eddigi fejlődését. Közösen határozzák meg azokat a pontokat ahol valami félrement, vagy amelyek a még gyorsabb fejlődést akadályozzák.

Ezt követően megkeressük Önnek a közösen azonosított problémák, üzleti területek gyakorlati szakembereit, akikkel egy közös, tanácsadónk által irányított workshop keretében dolgozzák ki a vállalkozás fejlesztése érdekében szükséges lépéseket.

A workshop-ot követően tanácsadónkkal egy személyes konzultáción összegzik a felmerült javaslatokat, ötleteteket valamint az ezek megvalósításához szükséges lépéseket.

 

MENNYIBE KERÜL?

A 45+ program „Van egy fejlesztendő vállalkozásom” programjába jelentkező ügyfeleink számára:

A tanácsadónkkal történő felkészülés, a meghívott szakértőkkel közös minimum 4 órás „Témanap” valamint a tanácsadónkkal közös záró konzultáció díja: 290.000 Ft. + Áfa.

 

ÉRDEKEL

Ha érdeklődik programunk iránt, kérjük, hívja Nagy Barbara kolléganőnket a + (36)20 967 7773 telefonszámon. Amennyiben igényli, hogy Barbara előre felkészülhessen „Önből”az Önnel folytatott beszélgetésre, úgy kérjük, töltse ki az alábbi linken található rövid kérdőívet, és küldje el nekünk: ebben az esetben az elküldést követő 48 órán belül jelentkezünk Önnél.


Jelentkezési lap kitöltése