SAJÁT VÁLLALKOZÁSON GONDOLKOZOM

Bizonyára Ön is sokat ábrándozott már különféle vállalkozási ötletek megvalósításáról, de aztán valahogy soha nem lett semmi az egészből: egyedül, a különböző Öntől távol álló szakterületekhez értő társak és valamiféle külső kényszer nehéz az első lépéseket megtenni. A 45+ program az első lépések megtételében segít Önnek.

 

KINEK AJÁNLJUK?

Önnek,

  • ha hosszú ideje hiába keresi új, izgalmas feladatát, és úgy érzi, hogy munkavállalóként nem olyan „kapós” a fejvadászok, munkáltatók szemében, mint azelőtt;
  • ha még megvan a munkahelye, de látszik, hogy rövid időn belül hasonló gondjai lesznek, mint korosztályából sok más munkavállalónak;
  • ha mindezek a veszélyek nem fenyegetik, csak 30 év után már végre egy kicsit másképp, más időbeosztással, más önállósággal szeretne dolgozni;
  • ha tudja, hogy egyedül nem fog vállalkozásba fogni, de egy csapat tagjaként szívesen hasznosítaná szaktudását.

 

MI TÖRTÉNIK A PROGRAMON?

Programunk elvégzése után nem fog újabb bizonyítványt vagy sehol sem ismert „diplomát” kapni. Nem lesz okleveles vállalkozó sem, sőt, azt sem tudjuk garantálni, hogy a programot követően egy csettintéssel egy kész és működő vállalkozásban találja magát.

A program keretében tanácsadónkkal folytatott személyes beszélgetések során ugyanakkor nagyon sok újat megtud majd arról, melyek azok a képességei, tapasztalatai vagy éppen eszközei, amik értéket jelenthetnek egy vállalkozásban. A tanácsadóink által irányított „Csoportnapok” során Önhöz hasonlóan tapasztalt, és eltökélt kortársaival fog együtt dolgozni: közösen élik át az üzleti ötletek megtalálásának, prezentálásának és az ötletek közötti választásnak a nehézségeit, és közösen kezdenek neki a kiválasztott ötletek fejlesztésének.

A „Csoportnapok” eredménye az Önök által kiválasztott üzleti ötletek közösen kidolgozott összefoglalója, projektindításhoz használható rövid leírása. Az, hogy az ötletet meg is valósítják-e, már Önökön múlik: ebben a folyamatban már az adott vállalkozás üzleti tervének konkrét kialakításához „Üzleti terv facilitálás” workshopok megtartásával segítjük Önöket, hogy a közös gondolkodás befektetés céljából megítélhető üzleti tervet eredményezzen, hogy ne csak jól érezzük együtt magunkat és egymást, hanem konkrét üzleti lehetőséghez is vezessen a közös gondolkodás.

A program részletesen leírását ITT olvashatja.
 

MENNYIBE KERÜL?

A személyes konzultációk („Egyéni felkészítés”) és a három „Csoportnap” díja: 260.000 Ft. + Áfa.

Az „Üzleti terv facilitálás” workshopok díja: 200.000 Ft. + Áfa.

 

ÉRDEKEL

Ha érdeklődik programunk iránt, kérjük, hívja Nagy Barbara kolléganőnket a + (36)20 967 7773 telefonszámon. Amennyiben igényli, hogy Barbara előre felkészülhessen „Önből”az Önnel folytatott beszélgetésre, úgy kérjük, töltse ki az alábbi linken található rövid kérdőívet, és küldje el nekünk: ebben az esetben az elküldést követő 48 órán belül jelentkezünk Önnél.


Jelentkezési lap kitöltése