Vállalkozás 45 felett
  • 2017. április 07. 10:41
  • szerző:
  • kategória: Blog

Vállalkozás 45 felett

Ingyenes vállalkozásfejlesztési workshop-ot tartunk 45 felettieknek, együttműködésben a Restart-Up csapatával. Érdekel? Jelentkezz!

Azt régen tudjuk, hogy nem csak minket foglalkoztatnak a 45+-os korosztály kihívásai, lehetőségei, elképzelései a munkaerő piacon. Biztosak vagyunk abban, hogy ez az összetett problémakör igényli azt, hogy több oldalról, különböző szempontok alapján gondolkodjunk felőle – minél többen annál jobb.

Egy ilyen sokszínű, sokféle tapasztalatot és szakmát és szaktudást felsorakoztató segítő közösséget ismertünk meg a Restart-Up csapatában, és örömmel csatlakoztunk kezdeményezésükhöz, amellyel a 45 év feletti értelmiségiek álláskeresését szeretnék támogatni tudással, kapcsolatrendszerrel és fejlesztő programokkal.

Mi, a 45+ programban nem elsősorban új állást keresőkkel dolgozunk, hanem olyan, a korosztályba és élethelyzetbe passzoló szakemberekkel, akik teljes értékű lehetőségnek gondolják egy vállalkozás elindítását illetve egy meglévő ötlet megvalósításához csatlakozást is. Persze nem biztos, hogy mindenki számára ez a legjobb út, nincs nálunk a világmegoldó képlet, de hisszük és tudjuk, hogy érdemes ezen legalább egy gondolatkísérlet erejéig elgondolkodni.

Ha szívesen csatlakoznál egy ilyen közös gondolkodáshoz, és kedved van egy rövid, nagyon gyakorlatias játék keretein belül együtt kipróbálni azt, hogy milyen lenne ezen az úton elindulva megtalálni azt a munkát, jövedelemforrást, de még inkább örömöt adó, értékes tevékenységet, (esetleg szenvedélyt) ami akár egy vállalkozáshoz is elvezethet, akkor itt a lehetőség!

  1. május 3.-án, szerdán délután 2-től a Restart-Up programjába fűzve tartunk egy 2 órás ingyenes workshopot, ahol nem a munkahely keresésről és váltásról, önéletrajzírásról vagy az állásinterjún követendő viselkedésről beszélgetünk majd, hanem arról, hogy milyen is lenne 45+-osként egy saját vállalkozást elindítani.

Jelentkezni itt tudsz a workshopra (az oldal közepe felé, a logónk mellett találod a linket). És mielőtt legyintenél, hogy Te már túl öreg vagy a vállalkozósdihoz: emlékeztetünk, hogy a sikeres vállalkozók bizony általában nem a húszévesek közül kerülnek ki…

 

(Kép: Flickr)