Engedd szabadon a benned élő vállalkozót!
  • 2016. szeptember 04. 18:50
  • szerző:
  • kategória: Blog

Engedd szabadon a benned élő vállalkozót!

Téged is érintenek a szeniorok elhelyezkedési problémái?  Eleged van a munkahelyedből, és valami egészen másra vágysz? Gondolkodtál már egy saját vállalkozás megalapításán, de aztán visszarettentett valami? Jelentkezz most a 45+ Vállalkozói programra és a részvételi díj felét az OTP Business állja helyetted! 

 Azért találtuk ki, és indítottuk el a 45+ Vállalkozói programot, hogy segítsük a jövő 45+-os vállalkozóit az első lépés megtételében, biztosítsuk a szeniorok tudását, tapasztalatait mások vállalkozási ötleteinek kidolgozásához és megvalósításához.

9 hónappal ezelőtti indulása óta a programra sokan jelentkeztek, számos interjún, beszélgetésen, workshopon vagyunk túl, és van már pár olyan reményteljes vállalkozási ötlet is, mely lassan valósággá válik.

Azt is látjuk ugyanakkor, hogy sokan szívesen vennének részt a programban, azonban ezt anyagi helyzetük miatt nem tudják megtenni, a program első szakaszának nettó 140 000 forintos díja meghaladja teherviselő képességüket.

Most azonban mindez féláron, 70.000.- forintért elérhető, sikeres pályázatod esetén ugyanis a díj másik felét a pályázat támogatója, az OTP Business állja helyetted. Ha van egy jó üzleti ötleted, ha szeretnéd szabadjára engedni, és kipróbálni magadban a vállalkozót, olvasd el a pályázati kiírást, és ha tetszik: jelentkezz!