45+ beszélgetés a Design Héten
  • 2016. szeptember 20. 09:29
  • szerző:
  • kategória: Blog

45+ beszélgetés a Design Héten

 

A kreatív iparban dolgozol, és gondolkozol egy új vállalkozás megalapításán? Gyere el hozzánk egy beszélgetésre, melyen a Design Hét keretében a kreatív szakmákat űző szeniorok foglalkozási és vállalkozási problémáiról tartunk!

 

A kreatív ipart sem kerüli el a hazai munkaerőpiac jellemző trendje: számos 45 feletti szakember kényszerül rá a hosszan tartó, folyamatos álláskeresésre, gondolkozik el kényszerből vagy érdeklődésből egy új saját vállalkozás indításán.

Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a problémák, esetleg érintettnek érzed magad, és ráérsz szeptember 29-én délután 16 órától egy órára akkor szívesen és kávéval, teával várunk egy a Design Hét keretében megtartandó beszélgetésre. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ha jönnél, kérjük, küldj nekünk egy e-mailt a designhet@45plusz.hu címre.

A program részleteit megtalálod ITT.

A Design Hét Budapest eseménysorozata,szeptember 23. és október 2. között, 13. alkalommal kerül megrendezésre. Az idei Hét az emberi test és az őt körülvevő eszközök, tárgyak és terek viszonyait térképezi fel a bútortervezéstől a divatig, az UX designtól a környezet lélekre gyakorolt pszichológiai hatásáig, mindebben fókuszálva a design gazdasági növekedésben betöltött szerepére.

A Design Hét Budapest védnöke és főszponzora a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, kiemelt szakmai partnere a Magyar Formatervezési Tanács, szervezője a HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség.